Завичајно удружење потомака рудара Трепче

Скраћено - удружење Трепчанаца

Трепчанци на Смедеревској јесени

Чланови удружења Трепчанаца 26 септембра 2008 нашли су се у Смедереву на отварању Смедеревске јесени и провели дивно поподне са својим земљацима који живе у Смедереву. Организатори овог дружења били су Аџић Ђура и Рапајић Јана уз свесрдну помоћ Kaрапанџе Даце, Стевић Добривоја, Димић Мите и Милице и Николић Стадије који су све учинили да оно буде незаборавно и да пожелимо да се видимо и на следећој Смедеревској јесени.

И поред кише, Трепчанци из Београда, Ковина, Крагујевца и Смедерева видели су свечану поворку (дефиле), обишли Смедеревску тврђаву, лепо уређено Смедерево и видели један део програма који је био предвиђен за ову прилику. У просторијама Пензионерског друштва нас тридесетак се лепо забављало уз музику и вечеру. Уз торту и дивно грожђе и јабуке и овај сусрет је протекао у радости што се видимо и дружимо.

Посебну радост пружили су нам они које смо видели први пут на оваквим сусретима али и Звечанци и Митровчани из Смедерева који су дошли да се друже са нама.

Најпријатније су нас обрадовали браћа Васић и Симић који су дошли са својим синовима и синовцима. Са својим подмладком, били су најбројнији (шесторица).

До следећег сусрета ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ
Зорица Шарић Миучић

С Р Е Ћ Н О !!!

подели ову вест:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

остави коментар: