После велике паузе – вести

Због техничких проблема скоро две године нисмо се оглашавали на сајту Трепчанаца. Онима који су посећивали наш сат се извињавам. Надам се да ћемо поделити радост што смо у могућности да од сада редовно преко овог сајта настављамо са активностима  у тежњи да сачувамо успомену на завичај.

Удружење Трепчанаца за ово време одржало је Седме и Осме Сусрете у Београду у ресторану Парк,затим организовало  два пута путовање у Кос.Митровицу за Митровданске задушнице када смо осим сусрета са земљацима имали и обилазак наших светиња манастира Девич и Грачаницу. Такође смо имали и кратке екскурзије на Смедеревску јесен, Вршачку бербу и путовање у Врдник када смо обишли и један број Фрушкогорских манастира. У тим градовима имали смо и сусрет са нашим земњацима који данас живе у тим градовима..

У ових две године имали смо много тужних тренутака. Заувек су нас напустили:  Др.Драган Новаковић, Ђокица и Момчило Лазаревић, Раде Лабан Марија Козак Душан Вељковић-Вучко, Бранко Стоисављевић, Божа Станисав-љевић, Душица Јовановић, Душан Шурбатовић, Драгица и Даница Бургић, Иван Бучић –Роде, Љуба Минић, Бата Гулан, Никола Вукмировић…Нажалост, у рубрици НЕКРОЛОЗИ на нашем сајту предстоји и тај немили посао, јер мислимо да треба да се и некрологом сетимо сваког од њих.

Уопште чека нас још доста посла.Од рада на сајту до организације нових сусрета и путовања. Стога од последњег четвртка у марту месецу 2011.г. почињемо поново окупљање у Сремској бр. 6 у Београду надајући се да ће и ова зима проћи, те  да ћете наћи времена да заједно проведемо пријатне тренутке. 

Članak objavljen u kategoriji: Tekuće vesti

Jedan komentar na “После велике паузе – вести”

  1. admin Says:

    ненамерно су неки наши другови изостављени а нису више са нама.Ако и ви знате за сличне пропусте у овом набрајању молим вас да у овом коментару допишете њихова имена.Грешке ћемо поправити директно у некролозима.Добро дошао је сваки коментар. Сеја.