Трепчанци на Смедеревској јесени

Чланови удружења Трепчанаца 26 септембра 2008 нашли су се у Смедереву на отварању Смедеревске јесени и провели дивно поподне са својим земљацима који живе у Смедереву.Организатори овог дружења били су Аџић Ђура. и Рапајић Јана уз свесрдну помоћ Kaрапанџе Даце,Стевић Добривоја,Димић Мите и Милице и Николић Стадије који су све  учинили да оно буде незаборавно и да пожелимо да се видимо и на следећој Смедеревској јесени.

И поред кише, Трепчанци из Београда, Ковина,Крагујевца и Смедерева видели су свечану поворку (дефиле),обишли Смедеревску тврђаву,лепо уређено  Смедерево и видели један део програма који је био предвиђен за ову прилику.У просторијама Пензионерског друштва нас тридесетак се лепо забављало уз музику и вечеру.Уз торту и дивно грожђе и јабуке и овај сусрет је протекао у радости што се видимо и дружимо.

Посебну радост пружили су нам они које смо видели први пут на оваквим сусретима али и Звечанци и Митровчани из Смедерева који су дошли да се друже са нама.

Најпријатније су нас обрадовали браћа   Васић и Симић који су дошли са својим синовима и синовцима.Са својим подмладком, били су најбројнији’,( шесторица).

До следећег сусрета ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ   Зорица Шарић ‘Миучић

С Р Е Ћ Н О !!!

  

Članak objavljen u kategoriji: Tekuće vesti

Comments are closed.